ناصر اسکندریان

مطالب وبلاگ

اخبار، اطلاعیه ها و...

طراحی و ساخت ربات انسان نمای سایز بزرگ

یکی از افتخارات بنده همکاری با دوستان عزیزم آقایان مهندس سید وحید هاشمی،مهندس علی عباسی، دکتر سید مهدی نجم ابادی، دکتر مهدی مرادی نسب است که در سال 2006 موفق به طراحی و ساخت ربات انسان نمای سایز بزرگ شدیم  در همان سال در مسابقات رباتیک در  شهر برمن در کشور آلمان علی رغم عدم وجود تجربه و مشکلات فراوان مقام چهارم جهان را کسب کردیم  این ربات در مسابقات ایران ازاد مقام اول را کسب کرد از تاسیس دانشگاه سمنان تاکنون این طرح تنها طرح پزوهشی است که موفق به اخذ جایزه در جشنواره جوان خوارزمی شده است " ایاک نعبد و ایاک نستعین"

روبات انسان نما دروازه بان   ( تیم دانشگاه سمنان در مقابل تیمی از کشور اسپانیا  )

روبات انسان نما  نمایش راه رفتن ( دقت شود که موتور و گیربکس استفاده شده مربوط به شیشه بالابر خودور است. )

بازگشت به بلاگ
دسته بندی : افتخارات , بازدید:32 , تاریخ انتشار : 1402/11/30